POWER TO THE PLANET - FAST FORWARD maandag 11 april @ droog Het realiseren van een radicaal andere, eerlijker en duurzame samenleving is ongelooflijk moeilijk. Hoe krijgen wij als mensen onszelf zover dat we zorgvuldig met onze leefwereld omgaan? Het programma FAST FORWARD schetste een toekomst met ruimte voor ál het leven op aarde, bij wijze van sluitstuk van POWER TO THE PLANET van Studio Zeitgeist, onderdeel van de tentoonstelling The World As We Don't Know It @droog in Amsterdam.
Ongeveer 80 aanwezigen hernieuwden hun hoop op deze toekomst. Hoofdsprekers  waren schrijver en activist Eva Rovers en participatiedeskundige en praktisch idealist Natasja van den Berg. De rituelen waren in handen van Sieta van Horck en Dorian de Rijk presenteerde de kleurrijke sporen van de omwenteling. Marijke Dekker, Guido Van Nispen en Joey Hullegie, drie revolutionaire ontwerpers die eerdere bijeenkomsten bezochten, hielden ieder een kernachtig, vurig pleidooi. Revolutionair ceremoniemeester Rindert de Groot gaf een podium aan de stem van ál het leven en tijdgeestexpert Farid Tabarki modereerde de avond.
Op POWER TO THE PLANET: FAST FORWARD is de revolutie dan toch echt begonnen. Sterker nog: de wereld zoals we hem nog niet kenden was een ogenblik écht.