De tentoonstelling The World As We Don't Know It van Renny Ramakers gaf een stem aan ál het leven op aarde en onderzocht nieuwe manieren om harmonieus samen te leven in de toekomst.
Studio Zeitgeist wilde met POWER TO THE PLANET die wereld vandaag al realiseren. Daarvoor zorgden gloedvolle betogen en intensieve ontwerpsessies in november 2021. Kijk de film hier terug!
Ten slotte restte ons de vraag: hoe krijgen we deze revolutie op de rit? Alles moet anders, dus niet iedereen zal meewerken. Op 11 april 2021 voerden we op FAST FORWARD een goed gesprek over dit dilemma en sloten we het programma op passende wijze af.

-WAT IS JOUW REVOLUTIE-

De revoluties van POWER TO THE PLANET begonnen bij een kleur en thema in enkele woorden. De precieze invulling ervan lag bij de deelnemers als revolutionaire denkers en doeners. Op 11, 12 en 13 november 2021 hebben tientallen revolutionairen hun eigen invulling gegeven aan deze revoluties. Op maandagavond 11 april kwamen de revoluties bij elkaar. Een mengelmoes werd het echter niet, want al zijn er veel perspectieven, we hebben maar één gemeenschappelijke belang: dat van de aarde.

Unknown.jpeg

VEELKLEURIG begint vanuit diversiteit en dynamiek

VEELKLEURIG

ss-180912-hurricane-florence-mn-05.jpg

WIT begint vanuit harmonie en eenheid

WITTE

Screenshot 2564-10-25 at 18.45.24.png

TURQUOISE begint vanuit de natuur en het systeem

TURQUOISE